iusambiental.com

Dulkių siurblys Bissell SpotClean Pet Plus kaina

4.8 (789) · € 89.50 · In Magazzino

Dulkių siurblys Bissell SpotClean Pet Plus dulkių siurblys internetu gera kaina: greitas pristatymas, platus asortimentas, kokybiškos prekės pigiau. Paprastas ir saugus pirkimas vienoje vietoje!
Naudodami BISSELL SpotClean Pet Plus būkite pasirengę netikėtoms dėmėms ir ilgai išliekantiems kvapams. Naudodami vandenį, BISSELL valymo priemonę ir specialius valymo įrankius, turinčius stiprią siurbimo galią, galite efektyviai pašalinti dėmes ir nešvarumus, kad ir kur jų atsirastų. „SpotClean Pet Plus“ su itin ilga 2,2 m žarna lengvai įkišama į sunkiai pasiekiamas vietas, todėl galite išvalyti dėmes ir nešvarumus nuo intensyvaus judėjimo vietų, pvz., kilimų, kilimėlių ir laiptų, iki visų tipų minkštų paviršių. , sofos, automobilių salonai ir kt. gali pašalinti daugiau. Šiame kompaktiškame įrenginyje įdiegta dviejų bakų technologija, užtikrinanti, kad gėlas vanduo ir ploviklis būtų laikomi atskirai nuo panaudoto vandens. Taigi galite būti tikri, kad visada valysite švariu vandeniu. 15 cm priedas skirtas sunkiai įveikiamoms kasdienėms dėmėms, kurias išvalo ir pašalina. Dėmių surinkimo priedas purškia, šveičia ir išsiurbia sunkiausius ir labiausiai smirdančius nešvarumus ir laiko juos priede, kad nepatektų į prietaisą. Naudokite „HydroRinse“ priedą, kad galėtumėte lengvai išvalyti prietaisą po naudojimo.  Dvi atskiros talpyklos išlaiko švarų ir nešvarų vandenį atskirai. Nuimami bakai leidžia lengvai užpildyti ir ištuštinti Lengvai susideda. Kompaktiškas dizainas, kad būtų patogu laikyti net ir esant ribotai vietai Specialus naminiams gyvūnėliams skirtas buitinis valiklis efektyviai kovoja su dėmėmis ir kvapais. 2,2 m žarna Ilga žarna suteikia papildomo lankstumo. Pašalinkite dėmes ir nešvarumus nuo kilimų, apmušalų, laiptų, kilimėlių, automobilio salono ir kt. Šis praktiškas priedas leidžia patogiai išsivalyti po kiekvieno naudojimo.

Bissell Spot and Stain Pro Oxy nešiojamas kilimų valymo tirpalas 1000 ml, modelis - 20383, žema kaina

Bissell Portable Carpet and Upholstery Cleaner SpotClean HydroSteam Se

Bissell Pet BS2228N kaina nuo €

Dulkių siurblys Bissell 2278N

Dulkių siurblys Bissell 2278N

Dulkių siurbliai-šluotos –

Dulkių siurblys Bissell Vacuum Cleaner Icon Pet Turbo Cordless operating Handstick 105 W 25 V Operating time (max) 50 min Juodas / Titanium / Lime Garantija 24 mėn. Baterija warranty 24 mėn., modelis - 3175D, žema kaina

Dulkių siurblys Bissell SpotClean Pro

Bissell Dulkių siurbliai pigiau, didelis pasirinkimas, draugiškos kainos

Dulkių siurblys Bissell 2278N